BRICK BOX

BRICK Box

Om BRICK Box

Boxen är en 190 kvm stor träningsyta utomhus i direkt anslutning till vår entré avsedd för både gym och gruppträning med de senaste redskapen från Fitness Brand. Letar du efter en träningsform som är rolig, effektiv och som gör dig stark och uthållig! Passen ser olika ut varje dag för att du ska få ut så mycket variation som möjligt i din träning. Träningen utgår från naturliga rörelser: sitta ned och stå upp, springa, lyfta, kasta, klättra, hoppa, knuffa och släpa. Det är förenklat en blandning av tyngdlyftning, styrkelyft, gymnastik, löpning och intervallträning i olika former.

WOD

Tanken är att skapa en så allsidig och varierad träning som möjligt. Vi kommer erbjuda en ny klass WOD (Workout of the day). Välkommen till BRICK Box!

Open Gym

OPEN GYM: När det inte pågår gruppträning är det fritt fram för alla medlemskap att nyttja BRICK box för individuell träning i det vackra vädret.

Tillgång till BRICK Box

För att deltaga på klasser i vår BRICK Box måste du har ett Full Member medlemskap där gruppträning ingår. Du kan alltid uppgradera ditt Gym Member kort om du vill ha tillgång till våra klasser i Boxen. Bokning gör du i vår app alt hemsida som vanligt. Vid dåligt väder körs klasserna inomhus.

Opening day 5th June 2021

Spela videoklipp