Don’t be ordinary, join an extraordinary gym

Be part of the adventure

Vill du vara med och skapa en helt unik träningsupplevelse?

Vi söker alltid inspirerande och innovativa medarbetare som lever för att väcka träningspassion. Personliga Tränare och instruktörer med erfarenhet och en  alldeles egen unik stil. 

Har du förmågan att bygga upp en magnetisk energi som utmanar och peppar? Vet du precis hur man gör för att skapa motivation och magiska resultat? Brinner du för att hjälpa människor att bygga den bästa versionen av sig själva? Då ser vi fram emot din ansökan!

Ledig tjänst: PERSONLIG TRÄNARE

PERSONLIG TRÄNARE till BRICK gym

Vår målsättning är lika tydlig som enkel. Vi ska skapa Göteborgs vassaste PT-team!

Vi söker en inspirerande och innovativ Personlig Tränare vars fokus är att förmedla träningsglädje. En person som älskar mötet med individen och som brinner för hantverket att hjälpa våra medlemmar att bygga den bästa versionen av sig själv.

Har du förmågan att bygga långvariga relationer och skapa en individanpassad motivation där du dessutom älskar att leverera resultat? Då lär du passa in i team BRICK!

Vårt team som idag består av 8 personliga tränare har en bred kompetens och som tillsammans levererat över 90 000 pt-timmar, vilket gör oss unikt starka. Vi andas service till såväl klienter som övriga medlemmar och där vi vill skapa en positiv påverkan för människor och dess välmående.

Vi önskar:

 • Din ambition är att jobba heltid. (80-100h i månaden)
 • Du äger ansvaret för att bygga ditt klientel, dvs du har entreprenörskapet i dig.
 • Du har en PT-licens 
 • Här kan du hitta licensierade personliga tränare samt ansöka om licensiering.
 • Du kommer att tillhöra ett kompetent team som gärna bidrar till teamets gemensamma framgång. Du är likasinnad.
 • Ledord: lyhörd, orädd, driven, relationsskapande

Du får, förutom ett gäng sprudlande kollegor:

 • 2000 m² premium gym att verka i
 • 190 m² BRICK box utomhus i direkt anslutning till vår entré avsedd för både gym och gruppträning
 • Vidareutbildning och fortbildning
 • InBody bio-impedansmätare
 • Dryga 60 klasser i veckan med våra fantastiska grupptränare

OM OSS

BRICK öppnade sin verksamhet i september 2020 med ambitionen att skapa en helt unik mötesplats för rörelse, stillhet, umgänge och eget space. Det finns många träningsanläggningar men vi ville skapa något som har det där lilla extra som man inte riktigt kan sätta fingret på som gör att man vill komma tillbaka. Vi disponerar drygt 2000 kvadratmeter träningsyta där det finns något för alla. Från helande yoga till intensiva styrka och utmanande cykelpass. Lokalerna har vi skapat helt från grunden för att få det precis som vi vill ha det med utvalda detaljer och lösningar.

Men bortom fina lokaler och utrustning värderar vi service och kompentensen på alla medarbetare högst. Vårt mål är att leverera mer än vad våra medlemmar kan förvänta sig och det är där du kommer in.

KONTAKT:
Vid frågor kopplat till tjänsten kontakta work@brickgym.se, ansökan via mail eller formuläret nedan.

Don’t be ordinary, join an extraordinary gym!

#brickbybrick

ansökan