Våra klasser

DanceAerobic

Dans, dans, dans i alla dess former, för dig som älskar koreografi inspirerad av olika dansstilar. Ett kul sätt träna både kropp och knopp.

Step & Styrka

Detta är en klass som passar alla, lite enklare koreografi på stepbrädan som vi varvar med tuff styrka.

Puls & Styrka

Härlig Aerobicklass med lite enklare koreografi, som vi varvar med tuff styrka.

Bodypump

Detta är den perfekta klassen för dig som på ett enkelt och effektivt sätt vill träna igenom kroppens muskler, förkoreograferad klass från Les Mills där vi ca var tredje månad byter program.

Core

Stabilitetsträning för mage och rygg.

Abs

Tuff magträning.

Cage

Ett högintensivt pass där vi varvar både kondition och styrka i vår Synrgy360 bur. Något för dig som effektivt vill träna igenom kroppen.

BRICK Crush

En klass med mycket fart! Här blandas styrka med löpning i olika intervaller. Varje dag har vi olika fokusområden så som WholeBody, LowerBody och UpperBody för att optimera din träning.

Crosstraining

Handplockade Dreamteamsinstruktörer leder dig till oanade höjder. Här blandar vi styrke- och konditionsbaserade övningar i stationsform. Ett effektivt, funktionellt och utmanande pass. Tillsammans skapar ni magi i gruppen.

Running

Intervallträning på din nivå! Våra löpcoacher hjälper dig att ta din löpning till nästa nivå. #brickbybrick

Outdoor Running

Som Running fast utomhus.

Online Training

Här har du möjligheten att ta del av BRICKs träningsutbud när du vill, oavsett vart du befinner dig.

BRICK Yoga

Restorative Yoga

Denna Yogaform handlar om att slappna av och låta kroppen vila och återhämta sig. Som namnet antyder är detta återhämtning och det är precis vad denna form av Yoga handlar om.

VinYinyoga

En härlig mix av Yoga och Yinyoga, första delen är mer fysisk och andra delen är mer återhämtande.

Yinyoga

Detta är en Yogaform där vi fokuserar på kroppens Yinpartier, dvs. bindväv, ligament och leder. Rörelserna utförs sittandes eller liggandes och vi håller samma position i mellan 3-5 minuter.

Yoga

Med kroppsliga och mentala övningar skapar vi energi, balans, flexibilitet, styrka och inre lugn för att uppnå en god fysisk och mental hälsa.

BRICK Cycling

Get ready to ride

Cycling för alla från nybörjare till den mer avancerade deltagaren. Vi har valt den prisbelönta IC7 Indoor Cycle från Life Fitness. Om du vill kan du skapa din egen profil och lagra all din träningsdata direkt i din telefon. Cyklarna är utrustade med noggranna wattmätare, mätning av FTP-trösklar (Functional Threshold Power) och uppkoppling till de vanligaste träningsapparna som exempelvis Strava.

It's time to start your journey

The worlds most cinematic fitness experience!

Spela videoklipp

Coach by Colour

En atletisk wattbaserad klass där vi arbetar efter din individuella FTP och styr intensiteten med hjälp av färgskalan som anger inom vilket wattintensitet just du bör ligga inom. En klass med fokus på rätt ansträngning.

Classic

En energirik och glädjefylld klass med fokus på härlig musik, gemenskap och en riktigt svettig känsla.

MyRide

Med hjälp av våra stora skärmar visualiseras cykelklassen genom verkliga cykelmiljöer. Kanske blir det en av de klassiska sträckorna från Tour de France.

Virtual Coaching

Vårt koncept med klasser där du guidas av en virtuell coach. Du guidas genom passet på storbildskärm. Det finns olika upplägg på dessa klasser. Bana från MyRide eller med en virtuell instruktör i studiomiljö.

There´s never been a better time to ride

Spela videoklipp