Våra klasser

DanceAerobic

Dans, dans, dans i alla dess former, för dig som älskar koreografi inspirerad av olika dansstilar. Ett kul sätt träna både kropp och knopp.

Step & Styrka

Detta är en klass som passar alla, lite enklare koreografi på stepbrädan som vi varvar med tuff styrka.

Kettlebell

Med kettlebell som redskap tränar du både styrka, balans och uthållighet. Du lär dig den rätta tekniken och instueras av en erfaren instruktör.

Bodypump

Detta är den perfekta klassen för dig som på ett enkelt och effektivt sätt vill träna igenom kroppens muskler, förkoreograferad klass från Les Mills där vi ca var tredje månad byter program.

Crosstraining

Handplockade Dreamteamsinstruktörer leder dig till oanade höjder. Här blandar vi styrke- och konditionsbaserade övningar i stationsform. Ett effektivt, funktionellt och utmanande pass. Tillsammans skapar ni magi i gruppen.

Box

Box är en klass som passar ALLA från nybörjare till avancerad. Klassen är inspirerad av både Boxning och olika kampsporter och instruktören lär ut rätt teknik för slag och sparkar. Vi använder oss av både handskar och mittsar och utmanar oss att bli både starkare, snabbare, smidigare och övar upp våran koordination.

Cage

Ett högintensivt pass där vi varvar både kondition och styrka i vår Synrgy360 bur. Något för dig som effektivt vill träna igenom kroppen.

BRICK Crush

Vår signaturklass med hög intensitet. Här varvar vi löpning på löpband med tuff styrka på golvet. Varierade övningar med och utan belastning efter dina förutsättningar. Var beredd på en tuff klass i vår effektfullt belysta sal.

Core

Här fokuserar vi på kroppens kärna, mage och rygg. Stabilitetsträning som alla behöver för en ökad balans och uthållighet i vardagen.

Indoor Running

Intervallträning på din nivå! Våra löpcoacher hjälper dig att ta din löpning till nästa nivå. Oavsett om du bara vill komma igång eller förbereder dig för en tävling.

Padel

Som medlem kan du boka förmiddagstider och ta med dig dina vänner. Bokning av bana via BRICK och betalning 150kr till BRICK receptionen.

Online Training

Här har du möjligheten att ta del av BRICKs träningsutbud när du vill, oavsett vart du befinner dig.

BRICK Yoga

Yinyoga med meditation

Detta är en Yogaform där vi fokuserar på kroppens Yinpartier, dvs. bindväv, ligament och leder. Rörelserna utförs sittandes eller liggandes och vi håller samma position i mellan 3-5 minuter och klassen avslutas med en meditationdel.

VinYinyoga

En härlig mix av Yoga och Yinyoga, första delen är mer fysisk och andra delen är mer återhämtande.

Yinyoga

Detta är en Yogaform där vi fokuserar på kroppens Yinpartier, dvs. bindväv, ligament och leder. Rörelserna utförs sittandes eller liggandes och vi håller samma position i mellan 3-5 minuter.

Yoga

Med kroppsliga och mentala övningar skapar vi energi, balans, flexibilitet, styrka och inre lugn för att uppnå en god fysisk och mental hälsa.

BRICK Cycling

Get ready to ride

Cycling för alla från nybörjare till den mer avancerade deltagaren. Vi har valt den prisbelönta IC7 Indoor Cycle från Life Fitness. Om du vill kan du skapa din egen profil och lagra all din träningsdata direkt i din telefon. Cyklarna är utrustade med noggranna wattmätare, mätning av FTP-trösklar (Functional Threshold Power) och uppkoppling till de vanligaste träningsapparna.

It's time to start your journey

The worlds most cinematic fitness experience!

Spela videoklipp

Coach by Colour

En klass där vi arbetar efter din individuella nivå och styr intensiteten med hjälp av färgskalan som anger inom vilket ansträngningsgrad just du bör ligga inom. En klass med fokus på rätt ansträngning.

Classic

En energirik och glädjefylld klass med fokus på härlig musik, gemenskap och en riktigt svettig känsla.

MyRide

Med hjälp av våra stora skärmar visualiseras cykelklassen genom verkliga cykelmiljöer. Kanske blir det en av de klassiska sträckorna från Tour de France.

Virtual Coaching

Vårt koncept med klasser där du guidas av en virtuell coach. Du guidas genom passet på storbildskärm. Det finns 100-tals olika pass som instruerar dig på tre olika sätt. En inspelat coach på cykel, enbart musik och siffror eller cykla genom olika autentiska miljöer.

There´s never been a better time to ride

Spela videoklipp