A little progress each day adds up to big results

Join the Flow

I september 2020 slog vi upp portarna till BRICK. En helt unik mötesplats för rörelse, stillhet, umgänge och eget space. Luftiga lokaler och detaljer utvalda med fingertoppskänsla
i allt från materialval till träningsredskap.

I vårt klassutbud finns någonting för alla – helande yoga, inspirerande cykelklasser, dans som lättar på spänningar, styrkepass som finslipar kroppen, innovativa PT-sessioner som tar din träning till en ny nivå och våra skräddarsydda BRICK-koncept.

Omtänksam och välkomnande personal och noga utvalda instruktörer hjälper dig med allt du kan tänkas behöva – personlig träning, anpassade rutiner, kostråd och motivation.

Här finns alla förutsättningar att skapa den ultimata känslan av självförverkligande, #brickbybrick towards a better you – YOU 2.0.

Our founders

Med gedigen erfarenhet från tränings- och gymbranschen är det dags för Åsa och Owe Grüneberger att göra det igen. Med erfarenhet från uppstart av välkända och legendariska gym som Olympia Gym Kungshöjd, Olympic Fitnesscenter Kungsgatan, SATS Kompassen, Gymnasium i Sisjön och Gymnasium Torslanda är tiden inne för den ultimata gymdrömmen.

 
”Vi har alltid haft ett stort intresse för att skapa nya, moderna och innovativa träningsanläggningar med det lilla extra. BRICK är gymmet som vi längtat efter att lansera under en lång tid. Vi har tagit fram ett helt unikt koncept och någonting alldeles speciellt där minsta detalj är noga utvald, med fokus på att skapa en fin tillhörighet – that very special BRICK spirit. Vi vill att våra medlemmar ska komma till oss för att växa i en härlig gemenskap. För att träffas, träna och trivas.”
 
– Åsa och Owe Grüneberger
 

Welcome